Bergen Travel Hotel
Vestre Torggt. 7, 5015 Bergen 
Tel: +47 55 59 90 90 Fax: +47 55 59 90 91
Email: info@hotelbergen.com


Bergen Travel Hotel
is member of
Bergen Tourist Board

BERGEN ER VERDT ET BESØK

Inngangen til Fjordriket har alltid noe å by på – uansett årstid. Bergen er en metropol full av historie og tradisjon; en storby med småbyens sjarm og atmosfære. Bergen By gir deg den ideelle kombinasjonen av natur, kultur og et interessant byliv.
Bergen har også flere spennende handlegater for fotgjengere; Gamle Standgaten (”Gågaten”), Torgallmenningen, Hollendergaten og Marken kan alle by på et stort utvalg butikker.

 

BRYGGEN I BERGEN

"Bryggen" i Bergen er bygget etter storbrannen i 1702, etter samme mønster som de tidligere gårder som huset Hansakjøpmenn fra 1350 til 1764. Bryggen er innlemmet i UNESCO's liste over verdens mest bevaringsverdige kulturminner.

Mer info på www.visitbergen.com

 

AKVARIET I BERGEN

Akvariet er det best utstyrte og et av de mest omfattende i Europa, med mer enn 60 akvariekummer. 3 utendørs dammer med seler, pingviner og karpefisk. Akvariets nybygg inneholder et fuglefjell, landskapsakvarium, nye utstillinger og videograf.
Mer info på www.akvariet.no/

 

TROLDHAUGEN. EDVARD GRIEGS HJEM

"Troldhaugen", bygget i 1885, hvor Edvard Grieg (1843-1907) hadde sitt hjem i 22 år. Huset er i dag et museum og innredningen i stuene er Griegs egen fra 1907. Besøk også "Komponisthytten", gravstedet, Troldsalen og Edvard Grieg Museum.

Mer info på www.visitbergen.com

 

LYSØEN MED OLE BULLS VILLA

Den særpregete villaen med musikkhall ble bygget 1872/73 av Ole Bull (1810-1880) til sommerbolig og møtested for hans mange venner. Villaen med dens innbo og rike Ole Bull-minner har stått uforandret siden hans død på Lysøen i 1880.Villaen er åpen for publikum om sommeren, og her arrangeres daglige omvisninger og konserter.
Mer info på www.visitbergen.com

 

FLØIBANEN

En 8 min. spennende og fasinerende reise til Fløyfjellets topp (320 m.o.h.). Panoramautsikt over byen og området rundt. Vakkert turterreng og gode spaserveier. Lekeplass for barn. Restaurant, sommerkonserter, souvenirbutikk.

Mer info på www.visitbergen.com

 

TORGET I BERGEN

Bergens berømte fisktorg, med mange hundre års erfaring. Her selges også frukt, grønnsaker, blomster, kunsthåndverk og souvenirer.

Mer info på www.visitbergen.com

 

 

Tekstene over er hentet fra Bergen Reiselives nettsider : www.visitbergen.com

 

FOTO: Vågen: Bergen Reiselivslag / Willy Haraldsen | Bryggen: Bergen Reiselivslag / Per Nybø
Buekorps: Bergen Reiselivslag / Oddleiv Apneseth | Torget: Bergen Reiselivslag / Per Eide
Grieghallen: Bergen Reiselivslag / Willy Haraldsen | Akvariet: Bergen Reiselivslag / Geir S. Johannessen | Fantoft Stavkirke: Bergen Reiselivslag / Per Nybø

Microsoft JET Database Engine error '80004005'

Could not find file 'E:\Inetpub\Clients\hotelbergen.com\wwwroot\cgi-bin\logg.mdb'.

/logg.asp, line 32